Keramisk coating

VARMEFAST KERAMISK COATING OP TIL 1300°

Keramisk coating og maling af udstødning

Har du en motorcykel, som du glæder dig til skal luftes til sommer? Så er det en god idé at undersøge om alt er, som det skal være, inden du sætter dig op på motorcyklen. Det kan sagtens være, at den er lidt sløv at se på, hvis den har stået gemt væk i garagen henover vinteren, og derfor er det nu, du skal få den optimeret med en keramisk coating af udstødning. Hos Custom Coating kan vi hjælpe dig med at lave keramisk coating af din udstødningspotte og forrør, så din motorcykel er klar til at blive luftet i det lækre sommervejr. Med denne teknik kan du både forbedre det kosmetiske look på din motorcykel, samtidig med at det fungerer perfekt som en varmeafleder.

Få varmefast lakering til din udstødning og vælg blandt mange farver

Hos Custom Coating bruger vi en varmefast lakering, som er optimal, når det kommer til at lakere udstødning og manifold på din motorcykel og bil. Der er flere fordele ved at få lavet en keramisk coating, og det behøver ikke kun handle om udseendet af motorcyklen. Det er nemlig også en god varmeafleder, hvilket er en stor fordel, når du skal ud og cruise eller køre ræs. Det kan derfor både være en fordel for dig at få lavet en keramisk coating hos os, hvis du gør det for det kosmetiske look af motorcyklen såvel som, hvis du gør det for at aflede varme.

Derudover tilbyder vi vores keramiske coating i et hav af forskellige farver, som du kan vælge i mellem, alt efter hvilken stil og udseende du foretrækker til din motorcykel.
Disse farver er blandt de meget populære udvalg, vi tilbyder hos Custom Coating, når der skal laves keramisk coating og maling af udstødning. Farvevalget er helt op til dig, og de mange forskellige muligheder giver dig chancen for at finde den farve, som passer allerbedst til din motorcykel. På den måde kan du få en motorcykel, som passer perfekt til din stil og skiller sig ud, når du kommer kørende.

Du kan blandt andet vælge blandt farver som:

Guld

Rød

Grøn

Mat sort

Vi forhandler også keramisk coating til erhvervskunder

Erhvervskunde og B2B?
Hos Custom Coating er det ikke kun private kunder, som kan få vores hjælp til keramisk coating. Vi tager gerne imod erhvervskunder, hvor vi yder en god service og med fordelagtige priser. Vi har blandt andet samarbejde med en masse forskellige værksteder og MC-forhandlere, som bruger vores service til at hjælpe deres kunder med den rette keramiske coating. Derudover, har vi nogle helt forrygende fragtaftaler til erhvervskunder, som ønsker keramisk coating i Danmark.
Hvis du ønsker at starte et samarbejde eller gerne vil høre mere om de tilbud, vi kan give dig som erhvervskunde, så kan du altid kontakte os på vores e-mail eller telefon. Du kan ringe og maile os allerede i dag, så vi kan få startet et samarbejde op så hurtigt som muligt.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.