MC Værksted – Hobro

Er du motorcykelejer, og kunne din motorcykel godt trænge til et friskt pust? Så kan det varmt anbefales, at du kigger forbi Custom Coating, som er dit MC værksted i Hobro. Vi kan tilbyde hjælp inden for nærmest alt, som vedrører motorcykler, hvilket kan være alt fra pulverlakering til mekanisk service. Derudover vil du også have mulighed for at kunne opbevare din motorcykel hos os, når det bliver vinter, og det ikke længere er muligt at køre på de danske veje.

Hvem er vi?

Hvis du ikke allerede kender til Custom Coating, så er det på tide, at du finder ud af det. Vi er et motorcykelværksted, og vores helt store mål er at gøre det så nemt som muligt for de danske motorcykelejere. Har du ikke motorcykel, er du måske ikke klar over det. Men det er faktisk enormt krævende at have en motorcykel, og det er tilmed endnu mere krævende, hvis du har en motorcykel, som du ønsker at holde i bedst mulige stand, hvilket er derfor vi findes. Så du aldrig mere skal bøvle mere end højest nødvendigt med at holde din motorcykel i god stand samt pæn og ren.

Vi tilbyder den bedste kvalitet til den bedste pris

Hvis du vælger at benytte dig af os, når du skal have fikset din motorcykel, vil du opleve en service, hvor kvaliteten er af den absolutte topkvalitet. Der er nemlig ikke noget værre end at have sin motorcykel på værksted, hvor kvaliteten er dårlig. I en sådan situation vil de fleste kunder føle sig snydt, og man vil formentligt ikke benytte det pågældende værksted endnu engang.

At kvaliteten er af øverste hylde betyder for mange mennesker også, at prisen må være høj. Dette er dog langt fra tilfældet, og det vil du lynhurtigt finde ud af, hvis du vælger at benytte os, når du skal vælge værksted. Dette betyder altså med andre ord, at du vil opleve et værksted, hvor du ikke skal betale en formue samtidig med, at du ikke fortryder, når du får din motorcykel tilbage, hvilket for de fleste motorcykelejere er en ønskesituation.

Er du i tvivl? Så kig forbi

Ved at læse mere på vores hjemmeside, vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over, hvad det er muligt at få lavet hos os. Har du en motorcykel, som har en skade, hvor du er i tvivl om, hvorvidt vi kan klare det, så skal du ikke tøve. I en sådan situation kan det nemlig meget varmt anbefales, at du skynder dig at gribe telefonen eller kigge forbi, hvis du er i nærheden. I de fleste tilfælde, skal vi nemlig nok finde ud af noget, og det er i de færreste situationer, hvor vi ikke finder en skræddersyet løsning til kunden.

Alt i alt kan det altså være en god ide, hvis du kigger forbi Custom Coating, næste gang du skal have fikset din kære motorcykel. Vi elsker selv motorcykler, og vi ved derfor, hvor frustrerende det er, når der ikke er styr på sagerne hos værkstedet.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.