MC Værksted – Randers

CUSTOM COATING – DIT MC VÆRKSTED I RANDERS

Brænder du for at køre på motorcykel, og brænder du samtidig lige så meget for, at din motorcykel hele tiden holdes i absolut bedste stand? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Custom Coating er nemlig dit MC værksted i Randers-området. Hos os kan du få ordnet alt fra den bedste pulverlakering til reparation af alufælge til vinteropbevaring og meget meget mere. Alt dette vil ske til en pris, som du ikke kan sige nej til.

Hvem er vi?

Har du ikke hørt om Custom Coating før, så er det på tide, at du gør det. Vores altoverskyggende mål er at gøre det meget nemmere for danskerne at have en motorcykel. At have en motorcykel lyder måske ikke af meget, men rent faktisk følger en masse ting, blandt andet megen vedligeholdelse, som gør det mere krævende, end mange tror. Al denne vedligeholdelse og reparation kan til tider være dyr og meget bøvlet. Men dette skal være slut, for hos Custom Coating kan vi klare alt dette for dig, uden du skal bøvle med noget som helst. Det sker samtidig med, at der er tale om en super god kvalitet, hvor prisen er helt rigtig.

Det tilbyder vi

Som det allerede står klart, så kan du hos os få fikset det meste, som vedrører din motorcykel. På vores hjemmeside kan du læse meget mere herom. Da vil du blandt andet finde ud af, at vi kan tilbyde pulverlakering, keramisk coating, glasblæsning, sandblæsning og meget meget mere. Skulle der være noget, som du ønsker at få fikset, som ikke står på vores hjemmeside, så kan vi varmt anbefale, at du kontakter os. Det er nemlig i de færreste tilfælde, vi ikke kan finde en løsning, som er skræddersyet perfekt til kunden.

Den bedste kvalitet til de bedste priser

Det er nævnt før, og det bliver nu nævnt endnu engang. Hos os kan du opleve landets bedste kvalitet, når der tales om vedligeholdelse af din motorcykel. Der findes nemlig ikke noget værre end at få lavet noget på sin motorcykel, hvor kvaliteten har fejlet stort. Dette gider vi ikke hos Custom Coating, hvorfor vi tilbyder topkvalitet fra allerøverste hylde. Når nu det står klart, at kvaliteten er i top, kan det ofte friste mange mennesker til at tænke, at prisen også må være høj. Dette er dog langt fra tilfældet hos os. Det vil altså sige, at du kan få lavet alt på din motorcykel til en utrolig lav pris, hvor kvaliteten samtidig er af topkvalitet.

Det kan altså varmt anbefales, at du stikker hovedet forbi vores værksted, hvis du har en motorcykel, som trænger til et friskt pust. Skulle der være tale om en skade, hvor du er i tvivl om, hvorvidt den kan fikses, skal du som skrevet ikke tøve med at henvende dig. Tværtimod, jo før desto bedre. Vi glæder os til at se dig hos Custom Coating, dit MC værksted i Randers.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.