MC Værksted – Viborg

MC VÆRKSTED VIBORG

Som motorcykelejer er noget af det vigtigste, at motorcyklen kører fejlfrit og som den skal. Derfor er det af allerhøjeste prioritet, at man også har et stabilt og kompetent MC værksted i ryggen, når man har brug for det. Må vi foreslå, at hvis du er havnet på vores hjemmeside, så behøver du ikke lede længere. Vi er nemlig klar til at give dig lige præcis, hvad din motorcykel har brug for, med en service der er et godt stykke udover det sædvanlige. Vi kender nemlig alt til problemerne med ikke at kunne finde et godt sted – det var derfor vi startede Custom Coating, et MC-værksted i Viborg. Vi står klar til at give din motorcykel lidt kærlighed, hvis den trænger til det og det er uanset, om den har brug for pulverlakering, mekanisk gennemgang eller en reparation. Vores MC-værksted kan klare det meste.

Hvem er Custom Coating?

Hvis du søger et seriøst og ambitiøst MC-værksted i Viborg, så er du landet på den rigtige side. Vi har nemlig en uendelig palette af kompetencer indenfor motorcykelverdenen, og kan hjælpe dig med at give dig alle tænkelige problemstillinger. Vores fantastiske hold af dygtige medarbejdere er nemlig specialiseret i at analysere sig frem til maskinernes komplikationer, og kan løse problemerne på relativ kort tid. De kan samtidigt hjælpe dig, hvis du bare har brug for at din motorcykel får en kærlig behandling. Alt lige fra olieservice til dækudskiftning kan vi hjælpe med. Det er nemlig vigtigt ikke at gå ned på udstyr, når du skal ud og cruise på kværnen. Vi kan hjælpe langt de fleste mærker af motorcykler, der i dag produceres, hvilket blandt andet dækker over mærker som Kawasaki, Honda, Suzuki, Yamaha osv. Vores MC-værksted har alt, hvad der skal til for at give dig en god oplevelse – kompetente mekanikere og det rigtige udstyr.

Gennemgang af din MC inden sæsonstart?

Hvis du tænker, at din motorcykel efterhånden godt kunne bruge en lille gennemgang, så står vores mekanikere klar til at hjælpe dig med det. På vores MC-værksted er vi nemlig specialiseret i at lave mekaniske gennemgange af maskinerne således, at alt er klappet og klart til din MC skal ud og rulle igen. Vi gennemgår slavisk alle komponenter og kritiske nedslagspunkter på motorcyklen, og tjekker, at alt er iorden, så du trygt kan sætte dig op på den til sæsonstart. Det kan nemlig vise sig, at sådan en gennemgang kan blive mange penge værd, hvis der findes kritiske fejl, der kan reddes før det går galt. For som alle motorcyklister ved, er det ikke ligefrem en billig hobby, hvis noget centralt i motorcyklen går i stykker.

Interesseret i vores MC værksted? – Kontakt os i dag

Hvis du derfor bor i Viborg eller omegn og har brug for et stærkt hold af kompetente mekanikere, der står klar til at levere en service udover det sædvanlige – så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at svare på alle henvendelser på telefon 88 62 62 90 eller via kontaktformularen her på siden.

Scroll til toppen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.