MC Værksted

MC VÆRKSTED

– PRØV CUSTOM COATING

Når man ejer en motorcykel, er noget af det mest vigtigste overhovedet, at man har et godt værksted i ryggen. Det er vigtigt, at motorcyklen altid er i den bedste stand, så derfor skal du vælge rigtigt, når du vælger, hvilket værksted du skal benytte dig af. Det kan nemlig være en uoverskuelig opgave at navigere rundt i, hvilke værksteder der er gode, og hvilke der er mindre gode. Og er man uheldig kan det være en lang og tidskrævende proces, hvor man samtidig kan opleve det som en kostbar fornøjelse. Vores service er lidt udover det sædvanlige, og vi lover dig at du bliver glad for at vælge os som MC værksted. Vi kan nemlig klar alt fra pulverlakering til reparation og vinteropbevaring af din MC. Så derfor anbefaler vi klart, at du kigger forbi vores værksted i Ørum ved Tjele.

Ydelser på vores MC værksted

Vores brede pallette af forskellige ydelser på vores MC værksted synes uendelig. Her på vores hjemmeside kan du se et udvalg af de tjenesteydelser, som vi har masser af erfaring med at lave. Vi kan nemlig sørge for de fleste reparationer, kosmetiske ændringer eller bare optimering af din motorcykel. Det gør vi med den allerstørste glæde på vores MC værksted, hvor vores dygtige team af medarbejdere er klar til at give din motorcykel en kærlig hånd. Så kom ind forbi vores MC værksted, hvis du vil have kompetent service lidt udover det sædvanlige.

Hvem er vi

– og hvad står vi for?

Custom Coating er en af Danmarks bedste MC-værksteder. Ihvertfald hvis du spørger vores kunder. Vores Trustpilot og Facebookside er nemlig fyldt til randen med positive anmeldelser, så tag ikke bare vores ord for, at vi gør vores håndværk ordentligt og tilfredsstillende. Vi går nemlig på arbejde hver dag, med den målsætning om at gøre så mange kunder glade som overhovedet muligt. At have motorcykel skal være let, og ikke besværligt – det hjælper vi med her hos Custom Coating. For der følger jo som regel en del opgaver med vedligeholdelsen af en motorcykel. Den skal konstant gåes igennem for at se, om alting virker som det skal. Sommetider kan der også opstå komplikationer, der gør det nødvendigt at komme forbi et værksted med din MC.

Det klarer vi for dig, for hos Custom Coating har vi specialiseret os i at analysere motorcyklers drift og ydeevne. Vi spotter lynhurtigt eventuelle fejl og mangler, og kan lynhurtigt klare en reparation eller anden form for vedligeholdelsesopgave.

Værksteder

Kvalitet og service er en mærkesag for os

Hos Custom Coating er vores fornemmeste opgave at sikre, at din motorcykel altid er den bedste udgave af sig selv. Vi har masser af erfaring, og kan sørge for at din motorcykel er i tip-top stand, uanset vind og vejr. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det er en mærkesag for os, at du altid går glad og tilfreds fra vores MC værksted uden at føle dig rippet for dine penge. Vi kan løse stortset alle opgaver på motorcykler, og sørger altid for at gøre vores bedste.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.