Om os

Passion, drive og gode kunder har bragt os til hvor vi er i dag
– og det er vi stolte af!

Da Kenneth i 2014 sagde ”det her må vi kunne lave pænere” efter at have fået pulverlakeret et sæt fælge hos en industrilaker, Ja så gik planlægningen i gang. Efter mange timer på Youtube og diverse leverandørers hjemmesider, bestilte vi en hobby pistol og noget pulver hjem. Samtidig startede byggeriet af hvad der skulle blive vores første ovn. Vi forsøgte med alverdens små dele og efter et hav af op og ned ture begyndte vi at finde rytmen. Snart blev det tid til at prøve kræfter med MC dele, fælge osv. hvilket resulterede i nye op og ned ture (BIG SURPRISE). Alt dette foregik på vores daværende arbejdsplads og som regel sent om aftenen, men som resultaterne begyndte at blive bedre og mere stabile fik vi blod på tanden og måtte på jagt efter lokaler til vores voksende hobby.
Mariendalsvej 7 i Viborg blev d. 1. april 2015 Custom Coating’s headquarter. Det blev samtidig tid til at stifte et selskab, og dermed startede hvad der skulle vise sig at blive en helvedes hård men også vanvittig fed rejse! Vi fandt hurtigt ud af hvis det skulle blive til noget, måtte vi opgradere hele vejen rundt, så der blev arbejdet hårdt på vores dag jobs så vi kunne kaste alt hvad vi havde af penge i vores nye projekt. Vi solgte begge vores daværende biler og måtte tage til takke med en væsentligt billigere kasse, så vi havde mere at handle med. Vi fik skrabet sammen til en brugt kabine med udsugning, samt en gammel sprøjtepistol, så efter en del tilpasning fik vi det hele installeret i de ”nye” lokaler. Vi tog en stor montage opgave ind, som betød en hel del udligger dage i weekenderne, selvfølgelig under forhold som selv polske håndværker ville syntes var lige til den gode side, men alle pengene skulle jo bruges til opgraderinger i værkstedet. Det resulterede blandt andet i en ny og væsentligt større ovn, en flot hjemmeside, tøj med logo og vi kunne nu for alvor komme i gang.​

De næste to år arbejdede vi dag, aften, nat og selvfølgelig weekend for at blive bedre, og holde det hele kørende. Du har måske set os på en messe eller til et MC eller bil træf, for i den periode pakkede vi bilerne så tit vi kunne, for nu skulle vi fandme ud og vise hvad vi gik og lavede. Custom Coating begyndte at bide sig fast og mange begyndte at vide vi eksisterede. Det betød også at vi fik nogle af de lidt sjovere opgaver ind som fx Lamborghini fælge til Nicolas Kiesa, special producerede splitfælge fra USA til en svensker med en special BMW, custom MC-ombygninger og meget andet.

Februar 2017 blev vi enge om at det var nu eller aldrig, og så hoppede vi begge ud af det trygge lønmodtagerjob og direkte i livet som fuldtids selvstændig. Vi havde på ingen måde nok indtjening til to fuldtidsstillinger, men vi var målrettet og indstillet på at dette skulle lykkedes, så måtte vi sgu leve af rugbrød, pasta osv. indtil arbejdet bar frugt. For anden gang siden opstarten i 2015 måtte vi sælge hver vores bil og bruge pengene som løn. Vi købte en brugt Opel Vivaro ved Jørgen Laursen i Viborg så vi kunne begynde at fragte tingene rundt uden trailer efter vores gamle kasser. Det betød at vi også kunne ”rejse” rundt til de forskellige MC forhandlere, værksteder osv. med en masse farveprøver og vores logo på siden, det hele begyndte at ligne noget! Mens Kenneth lakerede i kabinen, gik Steffen i gang med at ombygge bilen så den kunne fungere som kørende udstilling. Vi pakkede det hele i bilen og krydsede landet for at gøre Fyn og Sjælland opmærksom på at der er et hold brødre i det mørke Jylland som har gang i noget ud over det sædvanlige. Tre dage senere vendte vi snuden hjemad med en masse nye kontakter og dermed startede også en bunke af gode relationer til forhandlere og værksteder fordelt i landet. 

Vi vækstede mere end 100% i året der gik, men alle pengene røg direkte i finansiering af markedsføring, dækmaskiner osv. osv. Efter en gang tidligere at have opgraderet pladsen i vores nedslidte lokaler, måtte vi indse at pladsen var ved at være træng på Mariendalsvej. Vi begyndte at lede efter vores nye ”hjem”, og pludselig dukkede en annonce op med Industrivej 6 i Ørum. Vi havde egentlig altid troet vi skulle ligge i Viborg, men mulighederne i de her lokaler var simpelthen ikke til at overse. Det tog lidt tid at få enderne til at mødes, men det lykkedes heldigvis. I februar 2018 flyttede vi ret så hektisk ind i vores nuværende lokaler og det skulle gå stærkt, så vi ikke stod uden indtjening alt for længe. Flytningen var naturligvis dyrere end forventet (ligesom alt andet) så kassen blødte det næste halve år, men motivationen var i top og med de nye lokaler var vi klar til for alvor at vise hvad vi kunne. 

Pludselig var alle de drømme og visioner vi havde haft, ved at gå i opfyldelse. Det viste sig at være svært at komme på plads og samtidig tjene til dagen og vejen, så det tog i nærheden af et år før vi begyndte at kunne finde rundt i tingene. Det fejrede vi ved at holde et kæmpe åbent hus i februar 2019 (det der i dag hedder MOTORDAY). Med over 1000 gæster holdt vi et event langt over det sædvanlige. Stolte og glade besluttede vi at dette kun var starten, og at MOTORDAY skal være en dag som vores gæster skriver i kalenderen som en fast tradition. Kort efter begyndte vores jagt efter en ny mand til teamet. Vi havde længe gået med drømmen om at ”erobre” motorcykelkunderne, og med ansættelsen af Casper kunne vi dermed åbne vores MC værksted. 1. september 2019 blev starten på et nyt og spændende eventyr i Custom Coating, og sammen med alt det andet vi i dag tilbyder, glæder vi os til at se hvor det tager os hen.

Vi ses på industrivej 6 i Ørum!

De bedste hilsner
Kenneth og Steffen

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.