Pulverlakering Aalborg

PULVERLAKERING I AALBORG

– VI ER DIN FORETRUKNE PARTNER!

Vi specialiser os i pulverlakering omkring Aalborg. Vi har allerede mange tilfredse kunder i og omkring Aalborg, som har fået pulverlakeret eller glasblæst hos os. Derfor kan du trygt overlade dit motorcykel projekt eller dine alufælge til bilen ved os!

Forarbejdet betyder alt!

Essensen af kvalitets pulverlakering ligger i forarbejdet. Derfor gør vi utrolig meget ud af denne proces. Vores kunder i og omkring Aalborg forventer kvalitet, og det løser vi ved først at kemisk afrense emnet, dernæst glasblæse og afdække eventuelle gevind, anlægsflader eller lejehuller. Til sidst pulverlaker vi emnet i den ønsket pulver. Når emnet er pulverlakeret gennemgår det et kvalitetstjek inden kunden enten afhenter eller modtager det igen.  

Kvalitet frem for alt!

Hos os kommer kvalitet og finish i første række, det betyder at vi har rigtig mange tilfredse kunder som anbefaler vores pulverlakering i blandt andet Aalborg. Vi sætter en ære i at alle vores kunder føler sig rådgivet til fulde, således at vi sammen kan finde den helt rigtige farve og effekt til dit projekt. 

Har du lyst til at se vores arbejde?

Så tjek vores galleri ud.

Scroll til toppen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.