Pulverlakering Silkeborg

SØGTE DU EFTER PULVERLAKERING I SILKEBORG?

Custom Coating er det helt rigtige match for dig som søger lakering i Silkeborg. Vi har stor erfaring indenfor pulverlakering af bl.a. fælge og MC-dele. Det gør os til din foretrukne partner når det kommer til renovering af alufælge. Vi tilbyder alle former for renovering og opretning af fælge, det sikrer du kun behøver at gå et sted hen når dine fælge trænger til nyt liv.

Vi har altid kaffe på kanden og inviterer gerne indenfor til en snak om pulverlakering af dine fælge. Vores store farveudvalg giver dig inspiration, som gør lakering af alufælge til en oplevelse.

Service på højt plan! Vi tilbyder alt vedrørende lakering af alufælge, dækmontering og salg af nye dæk – med andre ord du behøver kun at gå et sted! Kontakt os her eller ring til os på 88626290 for et uforpligtende tilbud på pulverlakering af dine fælge.

Erhvervskunde?

 Kontakt os endelig! Vi har fordelagtige aftaler med gratis afhentning til erhvervskunder som ønsker pulverlakering i Silkeborg! Uanset om du har et stort eller lille værksted eller dækcenter, hører vi gerne fra dig. Ring eller mail til os allerede i dag så kan vi starte vores nye samarbejde op allerede i denne uge. 

Lyst til at se vores arbejde?

Så tjek vores galleri ud.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.