Pulverlakering Viborg

KVALITETS PULVERLAKERING I VIBORG

– DEN KLARER VI!

Custom Coating tilbyder lakering i høj kvalitet til den rigtige pris. Vi har stor erfaring indenfor renovering af alufælge som sikrer dig tryghed og kvalitet. Vi tilbyder alle former for renovering og opretning af fælge, samt salg og montering af dæk – med andre ord, du behøver kun at gå et sted hen!

Vi har altid kaffe på kanden og tager gerne en snak om pulverlakering af dit næste projekt. Vores store farveudvalg giver inspiration og sikrer at vi sammen finder den helt rigtige farve til dig.

Et hus med det hele! Vi tilbyder både renovering, kemisk afrensningglasblæsningsandblæsningpulverlakeringkeramisk coating samt salg og montering af dæk. Har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os. Du kan bruge kontakte os her eller ringe til os på 88626290.

Erhvervskunde?

Kontakt os endelig! Vi samarbejder med mange forskellige værksteder og dækcenter og vi har fordelagtige aftaler med gratis afhentning til erhvervskunder som ønsker pulverlakering i Viborg! Uanset om du har et stort eller lille værksted eller dækcenter, hører vi gerne fra dig. Ring eller mail til os allerede i dag så kan vi starte vores nye samarbejde op allerede i denne uge.   

Lyst til at se vores arbejde?

Så tjek vores galleri ud.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.