Reparation af alufælge

REPARATION AF ALUFÆLGE
– NÅR DU VIL HAVE DET BEDSTE!

Du er endt her, fordi:

  1. en skilsmisse er for dyr, til trods for at fruen netop har ridset dine lækre alufælge
  2. et sæt kopifælge aldrig vil matche kvaliteten af din bil
  3. du ved, at kvalitetsarbejde er alle pengene værd!

Bil, motorcykel … få fikset dine fælge hos Custom Coating!
”Mit nye GO TO HAPPY PLACE. God betjening, fair priser og godt håndværk.” – Morten Gade Østergaaard
Ring eller skriv til os her, når du både vil bevare ægteskabet og dine alufælge – og nægter at gå ned på kvalitet.

Reparation af alufælge

Her får du reparation af alufælge, så ingen kan se forskel på de fælge, der ikke har taget skade og den, der har? Med Custom Coating slipper du for at ærgre dig over den ene gang, du kom til at kysse kantstenen.

Dine fordele ved reparation af alufælge:

  • Du sparer penge
  • Du får kvalitet
  • Du kan få den farve, du ønsker dig
  • Du bevarer det badass look, du faldt for, da du valgte dine fælge.

”Min varmeste anbefaling til disse drenge, cool stemning, fair priser, suverænt arbejde, fantastisk finish.” – Tom Nymand Philipsen

Vil du se vores store udvalg af farveprøver og eksempler på, hvad vi kan gøre for dig, så kig forbi vores showroom. Du kan også shoppe online i vores webshop – her finder du tilbud på reparation af alufælge, fælgrens og meget mere.

Alufælge på drømmebilen

Har du endelig sikret dig den Ferrari fra 1962, som du har drømt om siden du var barn, ved du også godt, at reservedele til den er svære at finde og dyre at købe. Det gælder også de fælge, bilen er født med. Og skulle uheldet være ude, kan du af samme grund heller ikke bare lige finde nogle andre. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, for hos os kan du få repareret dine alufælge, rettet dem op og gjort dem helt klar til mange flere år på vejen.
Så køb du nu bare den bil – vi står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Alufælge på drømmebilen

Vidste du, at din forsikring dækker skader på fælge? Uanset om din fælg er blevet skæv, om der er kommet ridser i lakken, eller du på anden måde har beskadiget dine fælge, er hjælpen nær. Lad os om at udføre reparationerne så dine alufælge er klar til lakering. Forsikringen betaler. Og vi sørger for at montere dine dæk igen og afbalancere dem, inden du kører af sted.

Sikkerhed frem for alt

I sidste ende prioriterer vi sikkerheden over alt andet. Derfor får du også ren besked, hvis din fælg er for beskadiget til, at vi kan svejse den igen og give dig det resultat, du ønsker – og en kvalitet, der er forsvarlig. Netop fokus på sikkerheden gør, at vi altid svejser skaderne – på den måde får du et rent og stærkt resultat, som ikke kan opnås med skrøbelig spartel.
Vil du have en reparation, der holder? Ring eller skriv til os.

Søger du en B2B-aftale?

Mange har allerede valgt at benytte os som deres foretrukne partner. Hvad indbefatter en aftale?
Du behøver ikke lede videre – lad os hjælpe dig. Uanset om du vil have renoveret dine gamle fælge, af- og påmonteret dæk eller ændret ET-mål står Custom Coating klar til at hjælpe dig.
Hvis du griber knoglen og ringer eller sender os en i dag, får du adgang til den service, som mange andre B2B-virksomheder nyder godt af, allerede i morgen.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.