Vinteropbevaring af MC

VINTEROPBEVARING AF MC

Mangler du et trygt sted at opbevare din MC i vinterperioden?

Bor du i ViborgHobroRanders eller omegn, så tilbyder Custom Coating vinteropbevaring til skarpe priser. Vi sørger for at din motorcykel står opvarmet og batteriet oplades hen over vinteren. Når sommer bliver til vinter og motorcyklen skal i hi kan det være en fordel at få den opbevaret tørt og varmt hos Custom Coating.

Opbevaringen af din mc inkluderer

Vores vinteropbevaring af MC inkluderer vedligeholdelsesladning, mekanisk gennemgang, vask og klargøring inden du afhenter den til foråret. Vores dygtige motorcykel mekaniker sørger for at din motorcykel har det godt hen over vinteren og er klar til den nye sæson. Vi tilbyder også service m.m. i forbindelse med opbevaring af din MC, du skal bare fortælle os hvad du ønsker.

VI HAR LUKSUS OPBEVARING FRA 249/MD

Vidste du?

At teknisk gennemgang altid er inkluderet i forbindelse med vinteropbevaring hos Custom Coating? Det er vigtigt at din motorcykel er tip top når du skal ud at cruise til sommer. Derfor sørger vores motorcykel værksted altid for en grundig gennemgang af din MC inden du afhenter den. Så kan vi sammen aftale om der er nogle nødvendige reparationer der skal laves inden du skal ud på landevejen.
Kontakt os, så booker vi din plads med det samme!

Scroll til toppen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.