Vinteropbevaring i Hobro

VINTEROPBEVARING AF MOTORCYKEL HOBRO

Det er det samme klassiske dilemma, hver eneste vinter. Vejret er for dårligt til at køre en tur, men maskinen kræver stadigvæk pasning og pleje. Hvis du er ligesom de fleste motorcyklister i Danmark, så kender du alt til det bøvl der hører med til at opbevare en motorcykel i vinterhalvåret. De måneder, hvor det ikke rigtigt er til at køre en tur, men stadig kræver at man vedligholder på motorcyklen. Det har vi løsningen til – vi har nemlig et tilbud til dig, der er motorcyklist i Hobro, og skal bruge en stabil samarbejdspartner til at vinteropbevare din motorcykel. For kun 1000kr. kan du bare parkere din motorcykel hos os hele vinteren, hvis du ikke har tid eller plads til at opbevare den over vinteren.

MC Vinteropbevaring i Hobro

Hvis du bor i Hobro eller omegn, og skal bruge vinteropbevaring af din motorcykel, så står vi klar til at tage imod. Vi har masser af erfaring og er garant for den bedste service, når du leverer din motorcykel til vinteropbevaring hos os. Vi passer og plejer din maskine over vinteren, og går den igennem så den er helt klar til den nye sæson. Når du henter motorcyklen igen, kan du derfor forvente, at det er en bedre maskine du henter end den du afleverede. Vi sørger nemlig for opvarmning og opladning af maskinen over vinteren så den er fin og frisk til forårets lange ture.

Det får du med i vinteropbevaring af motorcyklen

Vi går på arbejde hver dag med den målsætning at gøre det lidt bedre end dagen før. Derfor kan du altid være sikker på at din motorcykel er i trygge og gode hænder, når du overlader den til os. I løbet af vinteren vil vores dygtige medarbejdere tage sig kærligt af din motorcykel, og vi har en lang række services vi udfører i forbindelse med vinteropbevaringen. Vi sørger selvfølgelig for, at motorcyklen ikke bliver kold, når den opbevares hos os. Vi holder den nemlig opvarmet og under cover imens den er opmagasineret på vores værksted.

Når du indlevere motorcyklen kan du vælge imellem vores vask og klargøringspakker i samarbejde med Bilpleje Eksperten, priser fra kun 349,-. Desuden sørger vi for at batteriet også er ladt op og køreklart.

Lyder det interessant – kontakt os i dag

Hvis du bor i Hobro og tænker, at vores service lyder interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sagtens sørge for, at din motorcykel bliver taget godt imod og passet imens vinteren står på.

Vores vinteropbevaring koster kun 1000,- (hele vinteren), og kan skræddersyes, så vi finder en løsning, der passer dig.

Vi kan kontaktes online her på siden eller ved at give os et kald på 88626290.

Scroll til toppen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.