Vinteropbevaring i Randers

VINTEROPBEVARING AF MOTORCYKEL RANDERS

Hver eneste vinter bruger motorcyklister i hele landet, tid og kræfter på at passe og pleje motorcyklen, så den ikke bliver ukampdygtig til foråret. For det danske vintervejr er ikke just motorcykel-vejr, og derfor er det bøvlet konstant at skulle holde motorcyklen ved lige, selvom man ikke kan bruge den. Hvis du bor i Randers og omegn, og er den stolte ejer af en motorcykel har vi derfor et tilbud til dig, som ville kunne spare dig masser af tid og energi. Hos Custom Coating har vi nemlig specialiseret os i at give motorcykler den bedste vedligeholdelse i vinterperioden. Hos os kan du leverer din motorcykel, når efteråret går på hæld, og det ikke længere er motorcykel-sæson. Vi kan tage os kærligt af din motorcykel i vinterperioden, hvor vi vil gøre vores til, at du kan være klar til den nye sæson.

For kun 1000 kr. pr. vinter, kan du helt enkelt slippe for alle de sure pligter, der hører til, når man skal passe og pleje en motorcykel i vinterhalvåret – den klarer vi for dig og sikrer, at du har en fantastisk maskine at køre på, når det igen bliver vejr til at køre motorcykel.

Vinteropbevaring af MC i Randers

Er du fra Randers-egnen eller bosat andre steder i Kronjylland, så er hjælpen ikke ret langt væk. Vi står klar til at tage imod din motorcykel, så vi kan opbevare den over vinteren, og gøre den fin i stand til den nye sæson starter igen. Med en del erfaring er vi din garant for den bedste service, så når du leverer din motorcykel til vores værksted, så står vores dygtige team af kompetente medarbejder klar til at finpudse din maskine fin og ren ned til mindste detalje. Derfor kan du sagtens tillade dig at forvente en flot motorcykel, der står klar til dig, når du beslutter dig for at tage den første tur i den nye sæson. Vi tilbyder nemlig Vaske/klargøringsløsninger i samarbejde med Bilpleje Eksperten fra kun 349,-!

Hvad er inkluderet i vinteropbevaring af motorcykel?

Når vi går på arbejde hver dag, er der med den overbevisning, at vi tror vi kan gøre det bedre end dagen forinden. Det indebærer blandt andet, at vi inkluderer en hel masse services, hvis du vælger at vinteropbevarer din motorcykel hos. Vi sørger naturligvis for opvarmning af maskinen plus, at vi sørger for opladning af batteriet. Vi tilbyder olieskift, dæk skift og montering af ekstra udstyr fra bl.a. Danish Motorcycle Parts. Hvis du køre Harley-Davidson så har de helt sikkert produkter som står på din ønskeseddel.  

Så er du snart klar til at cruise ud på de danske veje igen!

Lyder det interessant
– kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at få opbevaret din motorcykel hos os, så tøv ikke med at hive fat i os.

Vi står klar til at give din maskine massere kærlighed, og spare dig for tid og energi.

Du kan fange os pr. telefon på 88626290. 

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.