Vinteropbevaring i Viborg

VINTEROPBEVARING AF MOTORCYKEL VIBORG

Som motorcykelentusiast er vinteren irriterende. Det er ikke vejr til at trille en tur, og det kræver plads og vedligeholdelse at opbevare motorcyklen over vinteren. Hvis du ligesom de fleste andre motorcyklister lider af pladsmangel, og måske ikke har tid til at vedligeholde motorcyklen over vinteren, så har vi lige nu et godt tilbud til alle motorcyklister i Viborg, Vi tilbyder nemlig opbevaring af ypperste luksus for kun 1000 kr. (pris for hele vinteren). Hvis du bor i Viborg-området, så står vi, hos Custom Coating, klar til at vinteropbevare din motorcykel. Vi har masser af erfaring, og tager godt imod dit kæreste eje når du kommer forbi vores shop. Vi tilbyder pasning og plejning af din motorcykel hen over hele vinterhalvåret, så den er køreklar, når sæsonen starter igen. Motorcyklen står nemlig opvarmet og med et fuldt opladt batteri, når du henter den igen – på den måde skal du altså ingen bekymringer have for, om din motorcykel bliver skadet af kulden. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med vores vinteropbevaring af motorcykel i Viborg.

Opbevaring af MC i Viborg inkluderer

Når du sender din motorcykel til vinteropbevaring hos os, så er du sikker på, at der bliver taget godt imod den. Vores dygtige team af kompetente medarbejdere, står klar til at tage imod din motorcykel og passe godt på den hen over vinteren. Hvis du er bosat i Viborg eller omegn, og mangler et sted at opbevare din motorcykel over vinteren, så kom ind forbi vores shop. Kører du på Harley-Davidson kan vi desuden prale af at være Viborgs bedste leverandør af eftermarkedsdele til netop Harley. Vi forhandler og monterer bl.a. alle dele fra Danish Motorcycle Parts samt alle de andre store HD eftermarkedsleverandører.  

Værd at vide om vores vinteropbevaring af motorcykel

Vi har forskellige priser, der imødekommer alle behov og derfor kan vi helt sikkert også finde en løsning, der passer til dig. Uanset, hvilken model du vælger så sørger vi for at tage godt imod din motorcykel, hvis du vælger os til at opbevare din motorcykel over vinteren. Det er en æressag for os, at alle motorcykler er i tip-top stand, når de skal ud og køre i den nye sæson. Så uanset om du skal have monteret et nyt sæde eller et nyt bagdæk, så kan vi hjælpe dig godt videre. Vi tilbyder olieskift, dæk skift og montering af ekstraudstyr ifm. vinteropbevaringen.

Interesseret i vinteropbevaring af motorcykel i Viborg?

Hvis du synes, at det kunne være fedt, ikke at skulle tænke på pasning og pleje af din motorcykel, og hellere vil overlevere pligterne til professionelle, så er du altid velkommen hos os.

Vi er altid klar til at tage imod alle typer motorcykler, og har du nogen spørgsmål kan du kontakt os her på siden eller ved at give os et kald på 88626290.

Scroll to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.