Vinteropbevaring i Viborg

VINTEROPBEVARING AF MOTORCYKEL VIBORG

Som motorcykelentusiast er vinteren irriterende. Det er ikke vejr til at trille en tur, og det kræver plads og vedligeholdelse at opbevare motorcyklen over vinteren. Hvis du ligesom de fleste andre motorcyklister lider af pladsmangel, og måske ikke har tid til at vedligeholde motorcyklen over vinteren, så har vi lige nu et godt tilbud til alle motorcyklister i Viborg, Vi tilbyder nemlig opbevaring af ypperste luksus fra kun 249 kr. Hvis du bor i Viborg-området, så står vi, hos Custom Coating, klar til at vinteropbevare din motorcykel. Vi har masser af erfaring, og tager godt imod dit kæreste eje når du kommer forbi vores værksted. Vi tilbyder pasning og plejning af din motorcykel hen over hele vinterhalvåret, så den er køreklar, når sæsonen starter igen. Motorcyklen står nemlig opvarmet og med et fuldt opladt batteri, når du henter den igen – på den måde skal du altså ingen bekymringer have for, om din motorcykel bliver skadet af kulden. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med vores vinteropbevaring af motorcykel i Viborg.

Opbevaring af MC i Viborg inkluderer

Når du sender din motorcykel til vinteropbevaring hos os, så er du sikker på, at der bliver taget godt imod den. Vores dygtige team af kompetente medarbejdere, står klar til at tage imod din motorcykel. I vores vinteropbevaring af motorcykel inkluderer vi nemlig alt lige fra vedligeholdsladning til mekanisk gennemgang og klargøring. På den måde kan du altid have ro i maven, da du ikke skal tænke på om din motorcykel nu også er klargjort til den nye sæson begynder igen. Vi går slavisk igennem maskinen og tjekker for alt, hvad der kunne opstå af komplikationer. Alt i alt er det altså en fuldstændig gennemgået, nyvasket og klargjort motorcykel, der står klar når du henter den på vores værksted. Så hvis du er bosat i Viborg eller omegn, og mangler et sted at opbevare din motorcykel over vinteren, så kom ind forbi vores værksted.

Værd at vide om vores vinteropbevaring af motorcykel

Vi har forskellige priser, der imødekommer alle behov og derfor kan vi helt sikkert også finde en løsning, der passer til dig. Uanset, hvilken model du vælger så sørger vi for at tage godt imod din motorcykel, hvis du vælger os til at opbevare din motorcykel over vinteren. Hos Custom Coating gennemgår vi alle motorcyklerne for eventuelle fejl og mangler, der kan fixes over vinteren. Teknisk gennemgang af din motorcykel følger nemlig altid med, når du vælger at vinteropbevare din motorcykel hos os. Det vigtigste for os er, at din motorcykel er i bedre stand, end da du afleverede den. Det er en æressag for os, at alle motorcykler er i tip-top stand, når de skal ud og køre i den nye sæson.

Interesseret i vinteropbevaring af motorcykel i Viborg?

Hvis du synes, at du kunne være fedt, ikke at skulle tænke på pasning og pleje af din motorcykel, og hellere vil overlevere pligterne til professionelle, så er du altid velkommen hos os.

Vi er altid klar til at tage imod alle typer motorcykler, og har du nogen spørgsmål kan du kontakt os her på siden eller ved at give os et kald på 88626290.

Scroll til toppen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.